Locaties voor een ballonverstrooiing

De ballonverstrooiing kunt u heel persoonlijk maken. Dit vooral omdat u de locatie van de ballonverstrooiing zelf kunt kiezen. U kunt dus een plek kiezen die voor u een speciale betekenis heeft of die voor de overledene speciaal was. Veel plekken zijn geschikt, zolang de ballon maar vrij spel heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het strand, een open plek in het bos, de hei, een park of een mooie plek aan een meer, maar een sportveld, het favoriete visstekje, het schoolplein of uw eigen achtertuin kan natuurlijk ook. Ga voor uzelf na wat er bij de overledene zou passen en waar u zelf een goed gevoel bij heeft. Misschien is het ook fijn om een plek in de buurt te kiezen waar u makkelijk nog eens heen kan gaan. Mocht u geen goede locatie weten, dan kunnen wij u daar natuurlijk ook bij helpen. Wij kennen tal van mooie plekjes waar u in alle rust afscheid kunt nemen.

Ballonverstrooiing op de hei Het loslaten van de ballonnen Asverstrooiing per ballon met begeleidingsballonnen Letterlijk loslaten helpt bij het rouwproces Ballonverstrooiing in het Amsterdamse Bos Een echtpaar op hun laatste reis

Asverstrooiing per ballon kan bijna overal

Wij verzorgen ballonverstrooiingen in heel Nederland. Ondertussen zijn wij op heel wat mooie plekjes geweest en kunnen wij u wel een aantal suggesties doen voor mooie locaties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde omgeving, maar weet u geen geschikte plek, dan gaan wij voor u op zoek naar een mooi plekje in de buurt. Heeft u zelf een locatie in gedachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij kunnen dan voor u bekijken of deze locatie geschikt is voor een ballonverstrooiing.