Asverstrooiing van sterrenkindjes

Het uitzwaaien van de asverstrooiingsballonEén van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven is het verlies van een kind. Het is de nachtmerrie van iedere ouder. Het lijkt zo tegennatuurlijk, maar helaas gebeurt het toch maar al te vaak dat een baby of kind uit het leven wordt weggenomen. Dit is een enorme klap voor de ouders, familie en vrienden. Juist hierbij is het belangrijk voldoende aandacht te besteden aan het afscheid. Een mooi en waardig afscheid van uw sterrenkindje helpt bij het rouwproces.

Kinderen en ballonnen

Afscheid van een kindje met een ballonverstrooiing is een erg mooie en vredige manier om afscheid te nemen van uw kindje. Kinderen en ballonnen horen bij elkaar. Ieder kind houdt wel van ballonnen. Ze zijn speels, kleurrijk en kunnen helemaal tot in de hemel vliegen. Bij veel kinderuitvaarten worden al ballonnen in bepaalde kleuren losgelaten. Vaak een mooi en emotioneel moment. Via Laatste Vlucht is het mogelijk de as van uw overleden kindje te verstrooien via een heliumballon. Uw kindje vliegt samen met de ballon heel rustig omhoog naar de wolken. Een prachtige manier van afscheid nemen, die helpt bij het verwerkingsproces.

Kleuren en begeleidingsballonnen

Bij de meeste ballonverstrooiingen gebruiken wij witte ballonnen. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen een andere kleur te gebruiken. Bij ballonverstrooiingen voor kinderen is het vaak ook mooi een groep begeleidingsballonnen vrij te laten. Deze zweven met de grote ballon mee en houden hem gezelschap.

Afscheid en kinderen

Intensieve begeleiding bij sterrenkindjes

Het afscheid van een kind is extra zwaar en wij zullen u hierbij dan ook intensief op een persoonlijke manier begeleiden, zodat de ceremonie precies zo wordt zoals u dat wilt.