Ballonverstrooiing op een speciale dag

Als een familielid of goede vriend overlijdt moet er veel geregeld worden. De uitvaart, de erfenis, papierwerk, het leeghalen van het huis. Er komt in zo’n periode heel wat op u af. Veel mensen hebben dan ook in die periode nog niet de rust of de tijd om na te denken over de asbestemming. Toch krijgt u ongeveer een maand na de crematie een bericht van het crematorium dat de as kan worden opgehaald en wordt u gevraagd een keuze te maken. Voor veel mensen toch een moeilijk en confronterend moment.

Laatste Vlucht

Asbestemming ballonverstrooiing

Denkt u wat betreft de asbestemming aan een ballonverstrooiing, dan kunnen wij het ophalen van de as eventueel van u overnemen. U kunt ons machtigen, waarna wij een afspraak met het crematorium maken om de as op te halen. Samen met u bespreken wij de locatie, het tijdstip en de datum van de ballonverstrooiing. Dit is niet aan bepaalde voorwaarden verbonden en er hangt ook geen tijdslimiet aan, waardoor u ook voor een bijzondere datum zou kunnen kiezen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de ballonverstrooiing plaats te laten vinden op de geboortedag van de overledene. Andere mogelijkheden zijn een verstrooiing op de sterfdag, de trouwdag, vaderdag of moederdag of een andere dag die voor u een speciale betekenis heeft. Ondertussen houden wij graag de as voor u in bewaring. Dit brengt geen kosten met zich mee. Natuurlijk kunt u ook gewoon zelf de as ophalen en thuis bewaren tot de datum van de ballonverstrooiing daar is. Wij komen dan in de week voor de ballonverstrooiing bij u langs om de urn op te halen. Dit geeft ons ook direct de mogelijkheid om even kennis te maken en alles persoonlijk door te spreken. Is de gekozen locatie voor de verstrooiing in de buurt, dan kunnen we ook samen de locatie bekijken.

Weekenden, avonden en feestdagen

Wij verzorgen ook ballonverstrooiingen in het weekend en op feestdagen. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Het is vaak lastig om de hele familie bij elkaar te krijgen. In het weekend is dit meestal het gemakkelijkst. Voor ons is dit geen enkel probleem. Ook kan een ballonverstrooiing in de zomer bij zonsondergang ontzettend mooi zijn. Ook in de avonduren zijn wij gewoon beschikbaar.

Asverstrooiing per ballon