Kosten ballonverstrooiing

Het nakijken van de ballonnen bij een verstrooiingAls u kiest voor een ballonverstrooiing, dan hebben we uitgebreid contact om te bekijken wat uw wensen zijn. Alle mogelijkheden worden met u doorgesproken. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dit op dat moment ook bespreken en in de ceremonie opnemen.

De kosten zijn als volgt:

Ballonverstrooiing volwassene ( 2 ballonnen) € 550,-

Er zijn in ieder geval twee ballonnen nodig om alle as te kunnen verstrooien. Vandaar dat er bij de ballonverstrooiing van een volwassene wordt uitgegaan van twee ballonnen. Kiest u ervoor om een gedeelte van de as te verstrooien in een enkele ballon, dan zijn de kosten hiervan € 350,-

Een ballonverstrooiing bevat een ceremonie van ongeveer 1 uur. Wij zijn ruim van te voren ter plaatse en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is als u op de locatie van uw keuze arriveert. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om afscheid te nemen. Wij maken een fotoreportage van de ceremonie. Deze krijgt u van ons per mail of op een CD aangeleverd. De fotoreportage is bij de prijs inbegrepen. Wilt u dat de foto’s door een professionele fotograaf worden gemaakt, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Dit brengt echter wel extra kosten met zich mee.

Als de locatie van de ceremonie voor ons verder weg is dan 35 kilometer rekenen wij een kilometervergoeding van 0,45 cent per km.

Het ophalen van de as

Graag komen wij persoonlijk de as bij u ophalen. Dit geeft ons de kans om elkaar vast even te ontmoeten en alles even goed door te spreken. Is de locatie voor het ophalen van de as verder dan 35 kilometer van Apeldoorn, dan rekenen wij hiervoor 30 euro incl. BTW. Natuurlijk kunt u ons ook machtigen om de as op te halen bij het crematorium. In dat geval gelden dezelfde kosten.

Ballonverstrooiing kind ( 1 ballon) € 350,-

Bij een ballonverstrooiing van een baby of kind is een ballon voldoende om alle as te verstrooien. Het afscheid van een kindje is vaak erg emotioneel. Neem gerust uitgebreid de tijd om in uw eigen tempo afscheid te nemen. Pas als u daar klaar voor bent kunt u de ballon loslaten. Ook hierbij maken wij een fotoreportage, die u later digitaal krijgt aangeleverd. Dit zit gewoon bij de prijs in.

Helemaal bij het afscheid van een kindje vinden wij het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij komen dan ook graag van te voren kennis maken, alles doorspreken en de as ophalen. Hiervoor rekenen wij eenmaal 30 euro incl. BTW (35 kilometer buiten Apeldoorn).

Weekend, avonduren en feestdagen

Het is vaak al lastig genoeg om de familie bij elkaar te krijgen. Wij passen ons daar graag op aan. Een ballonverstrooiing in het weekend, s’avonds en op een bepaalde feestdag is dus geen enkel probleem. Wij rekenen hier dan ook geen extra kosten voor.

Vergoeding kosten ballonverstrooiing

Bij veel uitvaartverzekeringen bestaat de mogelijkheid om kosten van asverstrooiing per heliumballon te vergoeden. Vaak is hiervoor een vrij te besteden bedrag beschikbaar. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij naar de mogelijkheden.

Asverstrooiing per ballon