Doortje

Doortje
Het was lastig om een keuze te maken wat we met het as van mijn moeder wilden doen. Wat zou zij willen? Zou dit haar keuze zijn? Wat willen wij? Waar doen wij goed aan? Al die vragen die door je hoofd pruttelen, maar we hebben daar rustig de tijd voor genomen omdat het de laatste afscheid is die je op een waardige en mooie manier wilt afsluiten.
Uiteindelijk hebben we jullie site gevonden en gekozen voor mijn moeder haar laatste vlucht of reis (die ik zo noem), want ze hield van reizen en zo komt ze misschien nog ergens in de wereld waar ze nog graag naar toe wilde.
Wij vonden dat we met jullie een goeie keuze hebben gemaakt wat voor ons een zeer speciaal, bijzonder, mooi en goed gevoel gaf. Het was aangenaam om van tevoren een gesprek te hebben en op alle vragen die je stelde een antwoord te krijgen. Er werd heel respectvol met haar as omgegaan en het was prettig dat jullie een gepaste afstand hadden zodat je het gevoel kreeg dat jullie er niet bij waren terwijl jullie toch aanwezig zijn om alles goed en rustig te begeleiden.
Dankjewel voor deze laatste afscheid waarbij je niet naar beneden maar naar boven kijkt
Vaardigheden

Gepubliceerd op

november 3, 2015