Marja

De ballonverstrooiing is helemaal naar wens verlopen. We waren heel blij met het mooie weer waardoor we ballonnen lang na konden kijken en het was ook heel fijn om nog buiten te kunnen lunchen. Al met al een hele speciale dag waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Al was het voor iedereen natuurlijk ook wel moeilijk en emotioneel.

Wij kunnen hier zeker troost uit putten. En de cirkel is wel rond zo …

Wij zijn heel blij dat jullie dit voor ons verzorgd hebben en ik ben heel blij dat ik ook hierin mijn gevoel gevolgd heb. Vanaf ons eerste contact tot aan de ballonverstrooiing hebben we een goed en prettig contact gehad. Dit heeft zeker bijgedragen aan het goede gevoel dat wij hebben over deze dag.Wij hebben dit echt samen verzorgd.

Veel dank hiervoor!

Verder vind ik het heel bijzonder hoe jullie open staan voor de wensen van de nabestaanden. Elke plek is bespreekbaar en elk moment.Dit alles zorgt ervoor dat alles klopt. Ook voor onze familie was dit een hele bijzondere dag.Het heeft er ook voor gezorgd dat ik ook zelf (en ook de kinderen)  opnieuw na gaan denken over onze uitvaart, want dit voelde wel erg goed en bijzonder. Vooral dat loslaten..

Vaardigheden

Gepubliceerd op

november 3, 2015