Suzanna

Suzanna

Ik kijk iedere dag naar de foto’s en het filmpje, het was zo mooi. Mijn enige verdriet is dat mijn vader er zelf niet bij was, in levende lijve dan wel te verstaan. Ik heb wel het gevoel, en mijn familie met mij, dat we hem echt hebben laten gaan en hij alle vrijheid heeft om daar heen te waaien waar hij wil.

Jullie ballonvlucht en jullie warme zorg heeft aan al onze verwachtingen voldaan, daar zijn we heel erg tevreden over en kijken echt terug op een zeer speciale dag die ook nog zo zonnig wilde zijn. Wat ik geweldig vond om te zien is dat als de ballonnen steeds kleiner worden, ze steeds meer een ster lijken omdat het licht weerkaatst. Dat beeld blijft bij me en zag ik ’s avond laat nog een keer toen ik met mijn man buiten zat en we omhoog keken om nog een toost uit te brengen op mijn vader, we twee sterren zagen op een kleine afstand van elkaar.

Mijn moeder, broer en zus laten weten ook allemaal heel goed terug te kijken op onze speciale dag. De foto’s en het filmpje zijn erg mooi, ik had niet gedacht dat ik daar zo blij mee zou zijn want ik dacht aan het beeld zelf genoeg te hebben. Deze dag heeft zeker geholpen in het afscheid nemen van mijn vader, het paste heel erg goed bij hem. ┬áHet is echt een ervaring om nooit te vergeten en dat gaan we ook niet doen!

Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie werk en heel prettige aanwezigheid! Goed dat ik jullie gevonden heb!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

november 3, 2015