Wie zijn wij?

Laatste VluchtWij zijn Andreas en Marleen van Beek. Allebei geboren en getogen in Apeldoorn. Toen de vader van Marleen in 2000 plotseling overleed was zij erg teleurgesteld over de asverstrooiing.

“Het was een onpersoonlijke asverstrooiing op een grasveld waar je het as van anderen nog kon zien liggen. Als de wind een beetje verkeerd stond waaide het in je gezicht. Als ik toen had geweten dat er nog andere mogelijkheden voor de asverstrooiing waren, hadden we dat zeker gedaan”.

De ballonverstrooiing

Jaren later kwam het moment dat zij besloot zich hierin te verdiepen en op zoek te gaan naar een mooie manier van as verstrooien. Al snel kwam zij uit bij de ballonverstrooiing. Twee grote heliumballonnen met hierin de as van de overledene worden losgelaten, waarna de as over de wereld wordt verspreid. Een prachtige manier van letterlijk loslaten!

“Wij willen graag dat nabestaanden een goed gevoel overhouden aan de verstrooiing. Het is een moment van afscheid, dat je nog lang bij moet blijven. Wij begeleiden de asverstrooiing per heliumballon van begin tot eind met de nodige zorg.”

Persoonlijke ceremonie

Vóór de ceremonie hebben we uitgebreid contact. We leren de overledene en zijn nabestaanden graag wat beter kennen. Hierdoor kunnen wij goed inschatten wat voor ceremonie bij deze overledene past, want iedereen is natuurlijk anders. Op deze manier wordt het een hele persoonlijke ceremonie en een mooie herinnering voor de nabestaanden.

Wij zorgen er persoonlijk voor dat er zorgvuldig met de as wordt omgegaan. Het is voor ons heel belangrijk dat de asverstrooiing voor u een mooi en gedenkwaardig moment wordt. Hier zullen wij dan ook alles aan doen.